Mapes mentals plens de poesia :)

Comprovat! Els mapes mentals ens ajuden en la tasca d’estudiar tants conceptes, noms i títols. Hem necessitat unes quantes classes per elaborar-los i exposar-los, però ha valgut la pena. El procés d’abstraure els conceptes ha sigut molt positiu. De les paraules a les imatges.

Durant aquestos dies, ha fet goig arribar a classe i trobar-vos ja treballant per grups. Tant de bo puguérem fer-ho en més ocasions. Mentre m’invente una altra oportunitat, us deixe unes quantes fotografies dels resultats.

20160201_122208

20160201_145228

20160208_144946

Tres dels mapes més complets i evidents. És fàcil identificar les imatges amb els referents: el cadenat per la censura, l’arbre solitari per l’exili (tant interior com exterior) dels autors; el llenguatge quotidià i els versos sobre menjar d’Estellés; la preocupació per Espanya  d’Espriu o el taüt com mostra del tema present de la mort en quasi tota la seua obra; el somriure de Martí i Pol malgrat l’esclerosi múltiple que patia, el seu lligam amb la fàbrica i la classe obrera; etc.

També heu sigut originals a l’hora de representar la societat consumista que plasmen els poetes de la generació dels 70. Eixes persones que porten el cap dins de la bossa de la compra, per exemple.

20160201_130425

I molts altres plens de simbologia que us han servit per a recordar millor aquest bloc de la literatura.

 

Ara, a per la fonètica i els textos argumentatius!! Ànim i endavant!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s